Fazli

Rexha

1

Data e Lindjes
08/10/1986
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Gjilan
Emërtimi i biznesit
Ko-iN Consulting
Shteti ku vepron biznesi
Germany
Veprimtaria e biznesit
Consulting
Veprimtari tjetër
Po
Veprimtaria e biznesit 2
Marketing
Adresa e biznesit
Stuttgart
Telefoni
+4917663854994
Telefoni mobil
+4915154660000
E-mail adresa
info@ko-in-consulting.com
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.