Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Klubi Alpin KORABI 2018 Austria klubialpinkorabi@gmail.com View #861
Shoqata Emigranti Patra 2008 Greece emigrantipatra@hotmail.com View #849
Uhilas Par Ty Switzerland uhilasperty@gmail.com View #848
Dora dorës asbl 2003 Belgium hamide@dora-dores.be View #829
Shoqata Shqiptare Bashkimi 1993 Switzerland info@bashkimi.ch View #824
Shoqata ALBA Germany haki.gashi@gmail.com View #771
Rapsodet e Gjeneves 2013 Switzerland naim_demi@hotmail.com View #764
Shoqata shqipetare "2 korriku" Germany shaban-celiku@hotmail.com View #759
Hazit Mehmeti Austria mag_mehmeti@hotmail.com View #758
Shoqata shqipetare Linz Austria arberymeri@hotmail.com View #757
Faqja 1 di 12
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.