Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Shoqata ''Drenica'' United Kingdom abedin59@yohoo.com View #63
Besa Association United Kingdom besa.uk@btopenworld.com View #62
Gazeta shqiptare United Kingdom editor@albanianmajl.co.uk View #61
Veprimtar I shkolles shqipe United Kingdom shaxha@kent.ac.uk View #60
shpresa - Programore United Kingdom shpresaprogram@me.com View #59
shoqata Studenti Linz Austria arberymeri@hotmail.com View #58
SHK 2 korriku-Wells 1996 Austria shyqeribytyqi@gmail.com View #57
Bashkesia Katolike shqiptare ne Steiermark Austria kolegjergji@hotmail.com View #56
Misjoni Katolik shqiptar Austria izak.doda@hotmail.com View #55
Shoqata "Belushi" Austria toligashi.63@hotmail.com View #54
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.