Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
shoqata Kulturore''ILIRIA'' Slovenia kdiliria@gmail.com View #53
shoqat Afariste Slloveno -Kosovare Slovenia enver.ferati@slo-kos.org View #52
Bashksija shqiptare e profektures se zares ne Kroaci 2013 Croatia udrugaalbanaca@gemajl.com View #51
Klubi I Femrave shqiptare ne Kroaci ''Mbretresha Teut'' 1986 Croatia shenida.bilalli@hrt.hr View #50
Lidhja shqiptare ne Kroaci 1990 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #49
Zajednica Albanaca grada Zagreba i zagrebacke zupanije 2008 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #48
Keshilli i pakices kombtare shqiptare i qytetit te Zagrebit 2013 Croatia vjec.alb.manjine.zagreb@zg.t-com.hr View #47
Shoqata rinore e prefektures se Zares 2012 Croatia udrugaalbanaca@gemail.com View #46
Bashkija shqiptare e prefektures se Zares ne Kroaci 1990 Croatia udrugaalbanaca@gemail.com View #45
Shoqata shqiptare "Mbretresha Teuta" 1990 Croatia shenidabilalli@gemail.com View #44
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.