Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Advocacy for Society Development-AFSD 2017 Kosova dielloritaabazi.afsd@hotmail.com View #324
"Yjet e Kosoves "e.V - Die Sterne Kosovas e.V 2008 Germany shabani-tahir@hotmail.de View #127
Flydardania 2016 Kosova kosovaparagliding@gmail.com View #94
ZËRI ATDHEUT 2018 Italy zeriatdheut@libero.it View #93
Ansambli Pavarësia 2010 e.W 2010 Germany bakiu65@yahoo.de View #92
Shoqata Kulturor e Shqiptareve te Istres sllovene Iliria 1998 Slovenia kdiliria@gmail.com View #90
Ojq”Bliri” 2010 Kosova ojqbliri@gmail.com View #89
ZËRI ATDHEUT 2018 Italy zeriatdheut@libero.it View #88
Shoqata Kulturore Shqiptare Felbach 2005 Germany sadik.zogaj@hotmail.com View #87
Shoqata shqiptare 2009 Croatia engjell.canaj@hotmail.com View #86
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.