Emri i Shoqatës
Tokat Niksar Rumeliler Derneği
Viti i themelimit
2002
Përfaqësuesi i Autorizuar
Ayhan Erilgin
Funksioni Zyrtar
Türkiye
Shteti
Turks & Caicos Is
Komuna / Qyteti
İstanbul
Adresa
Yüzyıl Mahallesi Barbaros Caddesi 23. Sokak No:16 (Yüzyıl Merkez Camii Yanı)
Telefoni
08503033434
Telefoni mobil
05443450779
E-mail adresa
nrumeliler@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.