Emri i Shoqatës
KOSOVA ÜSKÜP DERNEĞİ
Viti i themelimit
1999
Përfaqësuesi i Autorizuar
BAYRAM KILIÇ
Funksioni Zyrtar
KRYETAR
Shteti
Turkey
Komuna / Qyteti
BURSA
Adresa
ZAFER MAH. ZAFER BULVARI NO:37 OSMANGAZİ
Telefoni
+90224 2505556
Telefoni mobil
+905322515328
E-mail adresa
yonetim@kosovauskup.org.tr
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.