Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
ZËRI ATDHEUT 2018 Italy zeriatdheut@libero.it View #88
Shoqata Kulturore Shqiptare Felbach 2005 Germany sadik.zogaj@hotmail.com View #87
Shoqata shqiptare 2009 Croatia engjell.canaj@hotmail.com View #86
Dardania 2009 Germany nevruz.prushi@hotmail.com View #85
Shoqata Kulturore e Artistike-ILIRËT 1994 Switzerland ilirbytyqi94@hotmail.com View #84
Shoqata kulturore "Ardhmëria" 2018 Italy shoqata_ardhmeria@outlook.it View #83
Teuta 2003 Switzerland info@teuta.ch View #81
SH.K. SHQIPTARE "Atheu Thun" 2011 Switzerland dakaj@hotmail.ch View #79
SH.K. SHQIPTARE "Atheu Thun" 2009 Switzerland zenuni.xhemshir@bluwin.ch View #78
Pashtriku 2012 Switzerland zeqir.sadrija@hotmail.com View #77
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.