Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Shoqata rinore e prefektures se Zares 2012 Croatia udrugaalbanaca@gemail.com View #46
Bashkija shqiptare e prefektures se Zares ne Kroaci 1990 Croatia udrugaalbanaca@gemail.com View #45
Shoqata shqiptare "Mbretresha Teuta" 1990 Croatia shenidabilalli@gemail.com View #44
Unija Albanaca u Republici Hrvatskoj 1990 Croatia unija.predsjednik@gemail.com View #38
Shoqata e shqipëtareve mbrojtës të Kroacisë në luftën ardhetare 1990 Croatia unija.predsjednik@gemail.com View #37
SHKA "Shkendija" 1958 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #36
Unioni shqiptar ne Kroaci 1990 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #35
Harvard College Albanian Students Association 2017 United States asa@hcs.harvard.edu View #34
Shoqata Shqiptare Trojet 2014 Finland shoqatatrojet@gmail.com View #33
Unioni i shoqatave Shqipetare ne Austrin e eperme 2015 Austria unioni_shsh_ae@hotmail.com View #31
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.