Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
The Albanian 2004 United Kingdom albania7@gmail.com View #21
QËNDRA KULTURORE SHQIPTARE SHTUTTGART ( QKSHSH/ AKZS) 2012 Germany z_prenka@hotmail.de View #19
QËNDRA KULTURORE SHQIPTARE NË STUTTGART 2012 Germany z_prenka@hotmail.de View #16
Le Aquile (Shqiponjat) 2018 Italy leaquile2018@gmail.com View #14
SHKSH "MËMËDHEU"-St. Gallen, Zvicër 1992 Switzerland agushbuja62@hotmail.com View #12
Le Aquile (Shqiponjat) 2018 Italy leaquile2018@gmail.com View #11
Iliria Associazione albanese per la cultura, l'arte e lo sport 2010 Italy iliria.mc@hotmail.it View #10
Faqja 12 di 12
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.