Emri i Shoqatës
QËNDRA KULTURORE SHQIPTARE NË STUTTGART
Viti i themelimit
2012
Përfaqësuesi i Autorizuar
Zef Prenka
Funksioni Zyrtar
Përgjegjës për Informim dhe media
Shteti
Germany
Komuna / Qyteti
Stuttgart
Adresa
Goldmühlestr.54, 71065 Sindelfingen
Telefoni
Telefoni mobil
+49 17643210683
E-mail adresa
z_prenka@hotmail.de
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Shëndetësi Mbrojtja e ambientit Rindërtimi dhe zhvillimi ekonomik Përparimi i të drejtave të njeriut Avancimi i demokracisë dhe i shoqëris civile Barazi gjinore Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
Kjo shoqatë ka dhe tenton ti bashkoj antarësinë nga të gjitha trevat Shqiptare që jetojnë në Diasporë!
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.