Emri i Shoqatës
QËNDRA KULTURORE SHQIPTARE SHTUTTGART ( QKSHSH/ AKZS)
Viti i themelimit
2012
Përfaqësuesi i Autorizuar
Zef Prenka
Funksioni Zyrtar
Ant.Kryesisë, pergj.informim dhe media
Shteti
Germany
Komuna / Qyteti
Stuttgart
Adresa
Goldmühlestr.54,71065 Sindelfingen- Stuttgart
Telefoni
Telefoni mobil
+4917643210683
E-mail adresa
z_prenka@hotmail.de
Web faqja
https://www.facebook.com/akzstutt
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
Bashkimin e gjithë mërgimtarëve nga gjitha trevat etnike!Organiuimin e mësimit plotsues në Gjermani
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.