Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Qendra shqiptare per kulture dhe integrim 2010 Switzerland selca-art@hotmail.de View #73
Ansambli "Vatra" 1994 Switzerland dini_vatra@hotmail.com View #72
Grupi Vallezimit "Rinia" 2011 Switzerland dakaj@hotmail.ch View #71
Lidhja e Arsimtareve dhe prindeve shqiptare"N. Frasheri" 1990 Switzerland nmaloku@sunrise.ch View #70
SH.K.Shqiptqre "SHARRI" 2008 Switzerland jeton_krasniqi@hotmail.com View #69
SHKA "Dardania" Switzerland info@dardania95.ch View #68
SHKA "Bashkimi" Switzerland a.hasaj@gmx.ch View #67
Kosova -Albanien Community ''Dituria'' United Kingdom vuzhdijata@btopenworld.com View #66
Dre shkolla Kosova United Kingdom talatpllana@yahoo.com View #65
Qendra Rinore United Kingdom Xhevat@back.org.uk View #64
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.