Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Bashkesia shqipetare e prefektures se zares ne Kroaci 2013 Croatia udrugaalbanca@gmail.com View #746
klubi i femrave shqiptare ne Kroaci 1986 Croatia shenida.bilalli@hrt.hr View #745
SH.K SHQIPTARE "Atheu Thun" 2009 Switzerland zenun.xhemshiri@bluwin.ch View #744
Pashtriku 2012 Switzerland zeqir.sadriaj@hotmail.com View #743
Ansambli i kengeve dhe valleve "Drita" 2002 Switzerland aradingashi@hotmail.com View #742
Klubi futbollistik "Kosova" 1994 Switzerland info@bluewin.ch View #741
G.T Aktrimi-Zurich Switzerland danimorina@hotmail.de View #740
Qendra shqiptare per kultur dhe integrim 2010 Switzerland selca-art@hotmail.de View #739
Ansambli "Vatra" 1994 Switzerland dini.vatra@hotmail.com View #738
Grupi vallzimi "Rinia" 2011 Switzerland dakaj@hotmail.ch View #737
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.