Emri i Shoqatës
klubi i femrave shqiptare ne Kroaci
Viti i themelimit
1986
Përfaqësuesi i Autorizuar
Shanida Bilalli
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Zagrep
Adresa
Ilica 35
Telefoni
00385/915871005
Telefoni mobil
E-mail adresa
shenida.bilalli@hrt.hr
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.