Emri i Shoqatës
Klub Albanskih Zena Hrvatske "Krajlica Teuta"
Viti i themelimit
2006
Përfaqësuesi i Autorizuar
SHenida Bilalli
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Zagreb
Adresa
Preradoviceva 42/ Zagreb
Telefoni
0038-91 5871005
Telefoni mobil
E-mail adresa
shenidabillalli@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Shëndetësi
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.