Emri i Shoqatës
Keshilli i pakicave kombetare shqiptare te q.Zagrebit
Viti i themelimit
2011
Përfaqësuesi i Autorizuar
Milita Oresoviq
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Zagrep
Adresa
Pantovcak 56.zagreb
Telefoni
0038591533395
Telefoni mobil
E-mail adresa
milita.oresoviq@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Shëndetësi
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.