Emri i Shoqatës
Bashkesia shqipetare e prefektures se zares ne Kroaci
Viti i themelimit
2013
Përfaqësuesi i Autorizuar
Adem Shala
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Zara
Adresa
Bijogradska cesta41
Telefoni
Telefoni mobil
E-mail adresa
udrugaalbanca@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.