Emri i Shoqatës
SH.K SHQIPTARE "Atheu Thun"
Viti i themelimit
2009
Përfaqësuesi i Autorizuar
Zenun Xhemshiri
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Switzerland
Komuna / Qyteti
Thun
Adresa
Allmend str.170
Telefoni
00417977783012
Telefoni mobil
E-mail adresa
zenun.xhemshiri@bluwin.ch
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.