Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
shoqata e grave "Vlora" 2000 Sweden fatmire.bunjaku@gbgsd.se View #753
bashkesia shqipetare e prefektures se Bjelovarit 2000 Croatia martin_gojani@hotmail.com View #752
Bashkesia shqipetare e prefektures se Pozheges -Sllovenis 2011 Croatia hysen_zymi@hotmail.com View #751
Udruga Zajdenica Zjuma "Zymi" 2000 Croatia hilprekpalaj@gmail.com View #750
Klub Albanskih Zena Hrvatske "Krajlica Teuta" 2006 Croatia shenidabillalli@gmail.com View #749
Keshilli i pakicave kombetare shqiptare te q.Zagrebit 2011 Croatia milita.oresoviq@gmail.com View #748
shoqata rinore shqiptare e prefektures se Zares 2011 Croatia udrugaalbanaca@gmail.com View #747
Bashkesia shqipetare e prefektures se zares ne Kroaci 2013 Croatia udrugaalbanca@gmail.com View #746
klubi i femrave shqiptare ne Kroaci 1986 Croatia shenida.bilalli@hrt.hr View #745
SH.K SHQIPTARE "Atheu Thun" 2009 Switzerland zenun.xhemshiri@bluwin.ch View #744
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.