Emri i Shoqatës
Shoqata shqipetare Linz
Viti i themelimit
Përfaqësuesi i Autorizuar
Arber Ymeri
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Austria
Komuna / Qyteti
Linz
Adresa
Linz
Telefoni
Telefoni mobil
E-mail adresa
arberymeri@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.