Emri i Shoqatës
bashkesia shqipetare e prefektures se Bjelovarit
Viti i themelimit
2000
Përfaqësuesi i Autorizuar
Martin Gojani
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Bjelovar
Adresa
Kemenita vrata 24
Telefoni
00385915458781
Telefoni mobil
E-mail adresa
martin_gojani@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.