Emri i Shoqatës
Bashkesia shqipetare e prefektures se Pozheges -Sllovenis
Viti i themelimit
2011
Përfaqësuesi i Autorizuar
Hysen Zymi
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Pozheg
Adresa
Kemenita vrata 1
Telefoni
Telefoni mobil
E-mail adresa
hysen_zymi@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.