Emri i Shoqatës
Shoqata shqipetare "2 korriku"
Viti i themelimit
Përfaqësuesi i Autorizuar
Shaban Celiku
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Germany
Komuna / Qyteti
Nordrheim westfolm
Adresa
Eichemdorff str,7759846 sunderm
Telefoni
492933921133
Telefoni mobil
E-mail adresa
shaban-celiku@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.