Emri i Shoqatës
shoqata e grave "Vlora"
Viti i themelimit
2000
Përfaqësuesi i Autorizuar
Fatmire Bunjaku
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Sweden
Komuna / Qyteti
Angered
Adresa
Angered
Telefoni
46737210044
Telefoni mobil
E-mail adresa
fatmire.bunjaku@gbgsd.se
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.