Emri i Shoqatës
Misioni katolik shqipetar
Viti i themelimit
2000
Përfaqësuesi i Autorizuar
Don Izak Doda
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Austria
Komuna / Qyteti
Vjen
Adresa
Meiselstr.q,1150 wien
Telefoni
4319837550
Telefoni mobil
E-mail adresa
kishakaqtolike@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.