Emri i Shoqatës
Bashkesia Katolike shqipetare ne Steiermark
Viti i themelimit
2000
Përfaqësuesi i Autorizuar
Mag. Don Kole Gjergji
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Austria
Komuna / Qyteti
Vjen
Adresa
Rom-koth Pfarramt,ObererKirchhopflatz 3,A-8793
Telefoni
004306764161376
Telefoni mobil
E-mail adresa
kolegjergji@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Shëndetësi
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.