Emri i Shoqatës
Shoqata shqipetare "ABC"
Viti i themelimit
2011
Përfaqësuesi i Autorizuar
Nazmi Syla
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Sweden
Komuna / Qyteti
Halmstrd
Adresa
slattervagen 6b 302 51 Halmstad
Telefoni
4635105698
Telefoni mobil
E-mail adresa
nazmisyla@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.