Emri i Shoqatës
Udruga Zajdenica Zjuma "Zymi"
Viti i themelimit
2000
Përfaqësuesi i Autorizuar
Hil Prekpalaj
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Zagreb
Adresa
Kralja Zvoninira 29.Zagreb
Telefoni
00385/915871005
Telefoni mobil
E-mail adresa
hilprekpalaj@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.