Emri i Shoqatës
Hazit Mehmeti
Viti i themelimit
Përfaqësuesi i Autorizuar
Hazir Mehmeti
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Austria
Komuna / Qyteti
Vjen
Adresa
Burghardtg 2 115 1200
Telefoni
435448293
Telefoni mobil
E-mail adresa
mag_mehmeti@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2024 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.