Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Skanderbeg 2007 Italy albafermo@yahoo.it View #536
Lidhja Shkrimtarëve Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë ne Gjermani 2006 Germany palsokoli@hotmail.com View #525
SHOQATA KOSOVARE-SHQIPTARE NE HAMMERSMITH , LONDER 2001 United Kingdom abajraktai59@gmail.com View #488
KOPËRNICA 2016 Switzerland shemic@icloud.com View #480
İzmir Arnavut Kültür Derneği 2018 Turks & Caicos Is kadrisenay@iyte.edu.tr View #460
Tokat Niksar Rumeliler Derneği 2002 Turks & Caicos Is nrumeliler@gmail.com View #448
SHOQATA KULTURORE SHQIPTARE 2016 Turkey info@arnavutkultur.com View #447
KOSOVA ÜSKÜP DERNEĞİ 1999 Turkey yonetim@kosovauskup.org.tr View #446
Advocacy for Society Development-AFSD 2017 Kosova dielloritaabazi.afsd@hotmail.com View #324
"Yjet e Kosoves "e.V - Die Sterne Kosovas e.V 2008 Germany shabani-tahir@hotmail.de View #127
©2021 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.