Emri i Shoqatës
Ansambli VATRA
Viti i themelimit
1994
Përfaqësuesi i Autorizuar
Lulzim Krasniqi
Funksioni Zyrtar
Arkatare, Administrator
Shteti
Switzerland
Komuna / Qyteti
Weiach
Adresa
Dörndlihag 7
Telefoni
+4176 530 00 74
Telefoni mobil
+4176 530 00 74
E-mail adresa
luli84@live.de
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.