Emri i Shoqatës
Skanderbeg
Viti i themelimit
2007
Përfaqësuesi i Autorizuar
Granit Muçaj
Funksioni Zyrtar
Presidente
Shteti
Italy
Komuna / Qyteti
Fermo
Adresa
Via Aldo Moro 13. 63900 Fermo
Telefoni
00393384954355
Telefoni mobil
3384954355
E-mail adresa
albafermo@yahoo.it
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim Përparimi i të drejtave të njeriut
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.