Emri i Shoqatës
Vatra İstanbul / Vatra e Shqiptareve ne Stamboll
Viti i themelimit
2016
Përfaqësuesi i Autorizuar
Bora Zukali
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Turkey
Komuna / Qyteti
İstanbul
Adresa
Telefoni
+905322214849
Telefoni mobil
E-mail adresa
bzukali@yahoo.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Avancimi i demokracisë dhe i shoqëris civile Barazi gjinore
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.