Emri i Shoqatës
Lidhja Shkrimtarëve Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë ne Gjermani
Viti i themelimit
2006
Përfaqësuesi i Autorizuar
Pal Sokoli
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Germany
Komuna / Qyteti
Wuppertal
Adresa
Friedrich-Ebert Str. 136 b, 42117 Wuppertal
Telefoni
Telefoni mobil
00491774157694
E-mail adresa
palsokoli@hotmail.com
Web faqja
https://palsokoli.hpage.com/lidhja-shkrimtarve-shqiptar-ne-gjermani.html
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.