Emri i Shoqatës
shoqata rinore shqiptare e prefektures se Zares
Viti i themelimit
2011
Përfaqësuesi i Autorizuar
Bujar Raci
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Croatia
Komuna / Qyteti
Zara
Adresa
Ante strashevic 8c
Telefoni
00385981605752
Telefoni mobil
E-mail adresa
udrugaalbanaca@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.