Emri i Shoqatës
The Albanian
Viti i themelimit
2004
Përfaqësuesi i Autorizuar
Petrit Kucana
Funksioni Zyrtar
Drejtor
Shteti
United Kingdom
Komuna / Qyteti
London
Adresa
30 Avenons Road, London,E13 8HT
Telefoni
Tel:(0044) 020 7018 7929
Telefoni mobil
07947177160
E-mail adresa
albania7@gmail.com
Web faqja
http://thealbanian.co.uk
Aktiviteti i shoqatës
Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
Media
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.