Emri i Shoqatës
KOPËRNICA
Viti i themelimit
2016
Përfaqësuesi i Autorizuar
Shemsedin Ismailaj
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Switzerland
Komuna / Qyteti
Affoltern am Albis
Adresa
Breitenstrasse 20
Telefoni
Telefoni mobil
079 656 51 55
E-mail adresa
shemic@icloud.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Mbrojtja e ambientit Rindërtimi dhe zhvillimi ekonomik
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.