Emri i Shoqatës
SHOQATA KOSOVARE-SHQIPTARE NE HAMMERSMITH , LONDER
Viti i themelimit
2001
Përfaqësuesi i Autorizuar
ABEDIN BAJRAKTARI
Funksioni Zyrtar
KRYETAR
Shteti
United Kingdom
Komuna / Qyteti
HAMMERSMITH & FULHAM, LONDON
Adresa
15 EDANS COURT, GAYFORD ROAD, LONDON W12 9BY, UNITED KINGDOM
Telefoni
+447949846668
Telefoni mobil
+447949846668
E-mail adresa
abajraktai59@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.