Emri i Shoqatës
SHOQATA KULTURORE SHQIPTARE
Viti i themelimit
2016
Përfaqësuesi i Autorizuar
MUHAMED SHERIFI
Funksioni Zyrtar
MUHAMED SHERIFI
Shteti
Turkey
Komuna / Qyteti
BURSA
Adresa
Atatürk Cd. Aksoy İşhanı No.9 Kat.3/35 Osmangazi
Telefoni
+90532 211 42 05
Telefoni mobil
+90532 211 42 05
E-mail adresa
info@arnavutkultur.com
Web faqja
http://www.arnavutkultur.com
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Shëndetësi Mbrojtja e ambientit Rindërtimi dhe zhvillimi ekonomik Përparimi i të drejtave të njeriut Avancimi i demokracisë dhe i shoqëris civile Barazi gjinore
Specifiko Aktivitetin
©2022 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.