Emri i Shoqatës
Shoqata ALBA
Viti i themelimit
Përfaqësuesi i Autorizuar
Haki Gashi
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Germany
Komuna / Qyteti
Augsburg
Adresa
Telefoni
Telefoni mobil
E-mail adresa
haki.gashi@gmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.