Emri i Shoqatës
Dora dorës asbl
Viti i themelimit
2003
Përfaqësuesi i Autorizuar
Hamide CANOLLI
Funksioni Zyrtar
Fondatrice -Drejtoresh
Shteti
Belgium
Komuna / Qyteti
Huy
Adresa
Avenue de Hoyoux 3
Telefoni
Telefoni mobil
+32471896268
E-mail adresa
hamide@dora-dores.be
Web faqja
https://www.dora-dores.be
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim Përparimi i të drejtave të njeriut Avancimi i demokracisë dhe i shoqëris civile Barazi gjinore Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.