Emri i Shoqatës
Shoqata Shqiptare Bashkimi
Viti i themelimit
1993
Përfaqësuesi i Autorizuar
Guximtar Alushi
Funksioni Zyrtar
Kryetar
Shteti
Switzerland
Komuna / Qyteti
Uster
Adresa
Berchtoldstrasse 10, 8610 Uster
Telefoni
Telefoni mobil
+41 78 898 50 50
E-mail adresa
info@bashkimi.ch
Web faqja
https:\\www.bashkimi.ch
Aktiviteti i shoqatës
Kulturë - Arsim Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
Vallëzim, Kulturë, Art, Manifestime, Ruajtja e traditave dhe kulturës.
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.