Emri i Shoqatës
Rapsodet e Gjeneves
Viti i themelimit
2013
Përfaqësuesi i Autorizuar
Naim Demi
Funksioni Zyrtar
kryetar
Shteti
Switzerland
Komuna / Qyteti
Gjeneve
Adresa
7 chemin Surinam 1203 Geneve
Telefoni
+41766116846
Telefoni mobil
+41766116846
E-mail adresa
naim_demi@hotmail.com
Web faqja
Aktiviteti i shoqatës
Ndihma humanitare Aktivitetet bamirëse Kulturë - Arsim Aktivitet tjetër ...
Specifiko Aktivitetin
Kultivimi i muzikes burimore folklorike dhe tradfitave shqiptare
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.