perparim

murseli

1

Data e Lindjes
07/05/1983
Shteti i lindjes
France
Komuna / Qyteti
vetraz monthoux
Emërtimi i biznesit
parimi
Shteti ku vepron biznesi
France
Veprimtaria e biznesit
menusieri
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
7 chemin des rosieres
Telefoni
0643592988
Telefoni mobil
0643592988
E-mail adresa
parimi_@hotmail.com
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.