Nuha

Krasniqi

1

Data e Lindjes
09/07/1958
Shteti i lindjes
Germany
Komuna / Qyteti
Soest
Emërtimi i biznesit
Kosova Air UG
Shteti ku vepron biznesi
Germany
Veprimtaria e biznesit
Agjension
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Arnsbergerstrasse 120 Soest
Telefoni
+491794556670
Telefoni mobil
+491794556670
E-mail adresa
kosova.air@gmx.de
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.