Fadil

Ymeri

1

Data e Lindjes
11/02/1962
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Rahovecit
Emërtimi i biznesit
Firma RED
Shteti ku vepron biznesi
Germany
Veprimtaria e biznesit
2011
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
HOMBURG An den BIrken 10
Telefoni
Telefoni mobil
015229130048
E-mail adresa
Fadil.ymeri@t-online.de
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.