Jeton

Zekaj

1

Data e Lindjes
21/11/1974
Shteti i lindjes
Netherlands
Komuna / Qyteti
Deventer
Emërtimi i biznesit
Kosova Bestratingen
Shteti ku vepron biznesi
Netherlands
Veprimtaria e biznesit
Ndertimtari e ulët
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Deventer
Telefoni
Telefoni mobil
0641177558
E-mail adresa
jetonkosova@hotmail.com
Web faqja
facebook:Kosova/bestratingen
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.