Idriz

Isenaj

1

Data e Lindjes
28/03/1972
Shteti i lindjes
Kosova
Komuna / Qyteti
Shushic Istog
Emërtimi i biznesit
Isenaj Transport GmbH
Shteti ku vepron biznesi
Switzerland
Veprimtaria e biznesit
Transport
Veprimtari tjetër
Jo
Veprimtaria e biznesit 2
Adresa e biznesit
Hegnaustrasse 19 8602 Wangen B. Dübendorf
Telefoni
Telefoni mobil
+41788984156
E-mail adresa
isenaj-idriz@hotmail.com
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.