Ismet

Mehmeti

1

Data e Lindjes
13/08/1964
Shteti i lindjes
France
Komuna / Qyteti
Paris
Emërtimi i biznesit
Ismetdecors
Shteti ku vepron biznesi
France
Veprimtaria e biznesit
Ndertimtari
Veprimtari tjetër
Po
Veprimtaria e biznesit 2
Rrjeti i biznesit
Adresa e biznesit
247 rue de crimee 75019 paris
Telefoni
044161633
Telefoni mobil
0033616386460
E-mail adresa
ismetdecors@hotmail.com
Web faqja
©2023 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.